Kunder

För oss på SMK är nöjda kunder är det bästa kvittot på kvalitet.

Det är lätt att prata om kvalitet, men det desto viktigare är det att leva upp till det. Därför vill vi förklara vad vi menar när vi pratar om vår SMK-kvalitet.

Vi har en kvalitetspolicy som går ut på att våra produkter och allt vi gör alltid ska hålla en hög nivå. Samarbete, noggrannhet och flexibilitet är självklarheter som ska känneteckna allt vi gör. Varje medarbetare är delaktig i processen och ser till att varje detalj håller den klass vi lovar. Personligt engagemang och ansvar är nyckeln till bra kvalitet hos oss.

För oss handlar det om att alltid vara lite bättre. Vi ska alltid uppfylla alla behov och förväntningar, och allra helst ska vi överträffa dem. Det är så klart lättare sagt än gjort, men vårt mål är att göra det för alla våra kunder!

Specialanpassade filterenheter

SMK tillverkar också specialanpassade filterenheter som renar från oljedimma och oljerök. Möjlighet till att vara med som bollplank tidigt när kunden tar fram nya produkter ger en så smidig produktion som möjligt.

Smarta och kostnadseffektiva lösningar

Under 25 år har vi på SMK varit anlitade för att tillverka flera olika komponenter till kontorsmöbler, till exempel el-stativ till höj- och sänkbara skrivbord, konsoler, fästen, hängmappsanordningar och annat. SMK gör komponenterna, kunden svetsar ihop dem själva.

Laserskurna och lackerade plåtar

Kunden använder laserskurna och lackerade plåtar till sina produkter inom paketering. Vi på SMK har bra koll på varje del och förstår vad kunden behöver. Vi skär, bockar och målar. Sedan monterar kunden själva.