Företaget

SMK är en produkt, detalj och systemleverantör av rör och plåtkomponenter. Nöjda kunder är vårt viktigaste mål och vi når dit via öppet och trovärdigt agerande och långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi är din helhetsleverantör som kan specialtillverka din produkt eller komponent från en idé, vi tar fram konstruktionen och levererar sedan din färdiga slutprodukt – allt efter hur du vill att din komponent eller produkt ska se ut. Du hittar också färdiga standardprodukter i form av t.ex. kärror, slangvindor eller gåbord.

SMK grundades 1979 i liten skala med tillverkning av kärror för olika användningsområden. Sedan dess har det hänt otroligt mycket roligt och vi har vuxit rejält åt alla håll. Maskinerna har blivit mångt mycket fler och modernare, vi är fler medarbetare, våra lokaler har byggts ut och våra produkter och erbjudande är mycket bredare.

Vi tillverkar fortfarande kärror, slangvindor och handikapphjälpmedel efter 30 år, men vår största produkt är vår legoproduktion tack vare vår flexibla, imponerande maskinpark. Det vi också har utvecklat är vår pulverlackeringsanläggning, anpassad för att klara allt från extra stora gods till små serier av varierande produkter.

VD:en om SMK AB

Välkommen till SMK AB, kul att du har hittat hit till oss!

Vi är ungefär 30 personer som jobbar för att tillverka komponenter och färdiga produkter av högsta kvalitet. När jag började som VD var det något av det första jag la märke till, och förundrades över – den otroliga noggrannheten. Alla som jobbar i företaget gör allt med fantastisk precision och kunskap. Många har arbetat hos oss i över 20 år, medan andra är nyare i branschen. Men gemensamt för alla är att de är en del av SMK-andan – kvalitet och ansvar i varje detalj som görs.

I stället för att sätta ord på vad SMK – kvalitet innebär, hoppas jag att du som kund upplever det i våra produkter. Det är där skillnaden skall märkas. Hör av dig till oss med din förfrågan redan idag, vi ser fram emot att bli din partner!